Nová epizoda

Martina Břeňová o vedení a rozvoji Nadace OSF

Martin Humpolec o dobrovolnictví a Salesforce CRM

Martin je team leader a konzultant Salesforce ve firmě PwC. První zkušenosti se Salesforce nasbíral jako dobrovolník na neziskových projektech.

Poslouchejte nás na

O epizodě

Martin o sobě říká, že je introvert. V Salesforce komunitě však platí za výraznou osobnost, která hodně svého času a své energie vrací zpět mezi členy. Jezdí na odborné konference, pořádá meetupy, píše blog. K Salesforce ho přitom přivedl právě neziskový sektor… a jeho rodičovská dovolená s první dcerou.

Během rodičovské (která podle něj byla naprosto skvělá) hledal trochu intelektuálního vyžití a osud ho zavál na konferenci Profesionálové v neziskovkách. Tam se potkal s Petrou Joklovou z organizace CRM pro neziskovky. Slovo dalo slovo a Martin nastoupil na první neziskové projekty. Dnes ho Salesforce stále baví a hlavně ho i živí.

S Martinem jsem si povídal o tom, jak vnímá své působení v nezisku, co mu to přináší i jak vnímá rozdíl mezi neziskovou a komerční sférou.

V rozhovoru se dozvíte

  • Jak přežít rodičovskou dovolenou a zároveň na ní najít své nové profesní uplatnění.
  • Jak být brutálně efektivní a zvládat práci, rodinu, dobrovolnictví a spoustu další věcí.
  • Jak nejlépe pomáhat neziskovým organizacím tím, co nejlépe umíte.
  • Jak za to být odměněni dobrým pocitem a ještě jako bonus získat zajímavé know-how pro své CV.
  • Jak probíhají implementace CRM systému Salesforce do neziskových organizací a co to přináší za výhody.

Tipy Martina Humpolce

Alpbachtal

Rakouské horské středisko, které si Martin za deset let svých cest za lyžováním oblíbil nejvíce. Skvěle upravené sjezdovky, pestrá nabídka ubytování a restaurací, mnoho možností vyžití pro děti.

Další epizody